top of page

Trochreed Magazine

VIDEO: B&B van Theun Plantinga en partner ‘loopt als een trein’


RINSUMAGEAST – Theun Plantinga en zijn partner verruilden Amsterdam voor Rinsumageast en deze maand openden zij de deuren van hun nieuwe Bed & Breakfast in Het Rechthuis. 

Het eeuwenoude Rechthuis heeft hiermee weer een openbare functie gekregen: het is een B&B maar het is ook een horecagelegenheid. Bovendien is er ruimte voor privé-diners, verjaardagen en vergaderingen. Daarnaast wordt er momenteel gewerkt aan het creëren van een ruimte voor theatervoorstellingen.

Hoewel de B&B nog maar net open is, loopt het als een trein zegt Theun trots. ,,Wij willen graag laagdrempelig zijn en zo bieden wij bijvoorbeeld ook gewoon kapucijners, schnitzels of gehaktballen aan. Mensen voelen zich hier thuis en dat wij vinden heel erg belangrijk. En dat werkt”, aldus Theun.

Als trotse eigenaars kunnen Theun en zijn partner beide hun passie kwijt: ,,Ik vind het zelfs leuker dan gedacht want heel veel wat ik tegenkom in mijn theater carrière, komt in dit werk terug. Het is zelfs zo dat ik soms het terras op loop op en dat mijn vriend dan zegt: ‘Het is geen cabaretvoorstelling hè’.

252 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page