• Theun Plantinga

Update maatregelen Corona per 15 december 2020.

Geachte gasten,

Vanwege de lock down maatregelen die zijn afgekondigd door het kabinet is Herberg Het Rechthuis tot 20 januari 2021 gesloten.


Door de strenge maatregelen kunnen wij onze gasten niet meer de door ons gewenste service en gezelligheid bieden.

Ondanks dit verdrietige besluit willen wij iedereen fijne feestdagen en een voorspoedig en gezond nieuwjaar toewensen!


Met vriendelijke groet,

Theun en Mike

www.herberghetrechthuis.nl | info@herberghetrechthuis.nl | Tel: 0511 22 79 28

******** Maatregelen Corona per 15 oktober 2020


Geachte gasten,


Gisteravond is er door het kabinet een gedeeltelijke lockdown aangekondigd. Voor Herberg Het Rechthuis betekent dit dat onze horeca per 23 oktober alleen geopend zal zijn als afhaalrestaurant.

Onze chef-kok staat voor jullie klaar op vrijdag t/m zondag van 16:00 - 20:00. Bestellen kan telefonisch via 0511 22 7928 of via onze website www.herberghetrechthuis.nl/online-ordering


Gelukkig mag onze Bed & Breakfast, en de daarbij behorende horeca, wel volledig openblijven.


Wij kunnen onze gasten al vanaf het begin van de Corona periode een contactvrij verblijf bieden, en we zijn blij dat we dat voort mogen zetten. Onze herberg is een groot historisch pand met veel ruimte zodat afstand tot elkaar gewaarborgd blijft. In elke ruimte en sanitaire voorziening staan flacons met desinfectiegel.


Wij volgen uiteraard de richtlijnen van het RIVM en daarnaast bieden wij onze gasten aanvullende services aan om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Met onderstaande maatregelen kunnen we een veilig en gastvrij verblijf waarborgen en behouden we het thuisgevoel voor onze gasten dat we zo belangrijk vinden.


De maatregelen:

- Bij binnenkomst is het verplicht een mondkapje te dragen en je handen te desinfecteren.

- Mondkapjes moeten gedragen worden tijdens verplaatsing in het pand. Dit is niet nodig in jullie kamer en als je plaatsneemt in de Eetkamer of Huiskamer op een stoel, of aan tafel. Indien nodig kunnen wij onze gasten voorzien van een mondkapje.

- We gebruiken je boekingsgegevens voor een eventueel bron- en contactonderzoek van de GGD.


Onze aanvullende services:

- Het ontbijt wordt in geserveerd in de Huiskamer en Eetkamer. Deze twee ruimtes bieden meer dan voldoende ruimte om veilige afstand tot anderen te waarborgen.

- Indien gewenst wordt het ontbijt op de kamer geserveerd.

- Naast het ontbijt kunnen we jullie tegen een kleine vergoeding ook avondeten aanbieden. Hiervoor is een menukaart beschikbaar met diverse plates, verse soep en altijd geserveerd met aardappelen en dagverse groente.

Wij hopen met deze maatregelen en onze aanvullende services dat we jullie een prettig verblijf kunnen bieden in onze sfeervol ingerichte herberg. De koffie staat klaar, er liggen spelletjes in de kast en wij kijken uit naar jullie komst!


Voor vragen, neem gerust contact met ons op!


Met vriendelijke groet,

Theun en Mike

www.herberghetrechthuis.nl | info@herberghetrechthuis.nl | Tel: 0511 22 79 28

190 keer bekeken0 reacties

CONTACT

Rjochthusstrjitte 1, 9105KH, Rinsumageast

© 2021 Herberg Het Rechthuis

Wijzigingen voorbehouden

KVK 76125483 | BTW NL003046323B22